Translate

lauantai 7. toukokuuta 2022

Rylos- Road (musiikkivideo)

 

Alkusanat

Tänään olisi vuorossa Rylos niminen kotimainen yhtye arvostellussa. Otin arvostelun alle musiikkivideon kappaleesta Road. Tällä kertaa en kuvannut arvostelua videolle, olen hiukan mietinnän alla sen jatkamisen suhteen. Yhtyeen nimi on mielenkiintoinen ja mielestäni helppo muistaa. Hyvä merkki on myös se kun isketään yhtyeen nimi google hakukenttään sieltä alkaa iskeytyä näkyviin suoraa yhtyeeseen viittaavaa settiä!

Mutta alkuun yhtyeeltä sain tällästä saatetekstiä.

 

Kappale on äänitetty Astia-studiolla ja sen on tuottanut Anssi Kippo

”The Road- Single on hienointa ja tarttuvinta, mitä olen Rylos-yhtyeeltä kuullut. Nyt ollaan ytimessä niin tekstin kuin kertosäkeen hyvyydenkin osalta. Tälläkään kertaa ei aitoja rumpuja ole korvattu keinotekoisilla sämpleillä eikä Mikon laulua pilattu editoinnilla saati tunetuksella. ” - Anssi Kippo

Laulun Road sisältää kaksi merkitystä. koko maailma on tiellä, joka vie kohti muutosta.

Rylos-yhtyeelle Road on valtatie kohti suurempaa näkyvyyttä.

 

Rylos

Mikko Heino- laulu

Misca Muhli- Rummut

Sami Turunen- Kitarat

Riina Suikkanen- Basso

Rylos on perustettu vuonna 2013.

Bändi on julkaissut neljä täyspitkää albumia ja muutaman singlen.

Kotisivut: www.rylosplanet.fi

Linkki musiikkivideoon Rylos-Road video

 

Seuraavaksi katsotaan, mitä itsellä on sanottavaa tästä.

 

 

 

Road (musiikkivideo)

Alkuun hiukan pisti korvaan, kun biisi alkaa muutamalla rumpujen iskulla ja musiikki jatkuu samantien todella täyteläisenä niin se alun rumpu on jotenkin todella onton kuuloinen kun musiikki muuttuu niin radikaalisti tuollaiseksi basson, kitaran täyttämäksi melodiseksi kokonaisuudeksi.

Biisissä on hieman mystisyyttä, kun käytetty tuollaisia kaikuvia hitaita melodioita kitaralla musiikin joukkoon.

Kertosäe on hittikamaa, ihan tarkastelee sitä mistä suunnasta tahansa.

Laulajan ääni on mielestäni hyvä, ehkä hiukan juuri kertosäkeen aikana tuntuu, että joutuu venttailemaan lausumista, kun musiikki on suht hidasta.

Kitarasoolo on hyvä ja noudattaa biisin tunnelmaa hienosti!

Biisin loppupuolella on tuollainen nopea tomifilli joka on pirun hyvä ja istuu tuohon kohtaa ja jopa istuttaa muuta musiikkia jämäkämmin paikoilleen!

Biisi on myös jotenkin todella mukava kuunnella, kun basso mylvii jatkuvasti taustalla vahvana. Se pehmentää jotenkin musiikkia sopivasti.

Biisin lopetus oli ehkä hiukan vaisu, olisi voinut potkaista kunnolla vielä päin näköä.

Musiikkivideossa itsessään minua ehkä hiukan hämmentää, kun kuva vaihtuu niin tiheästi, se alkoi häiritsemään. Mutta muuten video oli mielestäni hyvä korkealaatuista kuvaa jne.

 

 

Loppusanat

 

Hiukan yhtyeessä huokuu sellaista Suburban Tribe yhtyeen vibaa. Mutta hieman hiotummalla soundilla, ei ole niin rosoinen ulosanti. Ehkä Alice in Chains voisi myös jollain tapaa kuulua heidän musiikista.

Yhtyeen tyyli on mielestäni sellainen, joka eroaa kyllä suurista massoista ja siksi pidän hyvinkin mahdollisena saavuttaa näkyvyyttä nopeastikkin, kun oikea kanava vain löytyy.

Tosiaan aivan biisin alku. Mietin sitä jonkin aikaa, että kuinka tuollainen olisi hyvä käynnistää niin mielestäni voisi parhaiten toimia, jos tuo musiikki vaan kasvaisi vaimeasta tuohon, miten se rumpujen iskujen jälkeen alkaa. Tietysti on varmasti mietitty myös, miten toteutetaan livenä jne ja nyt on käytetty ehkä se ns. helppo ratkaisu.

Biisin lopetus olisi mielestäni vaatinut myös jonkin pienen potkun se oli mielestäni hiukan vaisu, vaikkei huono toki.

Kokonaisuutena biisi oli oikein toimiva ja biisi eteni koko ajan luontevan kuuloisesti.

Musiikkivideossa tosiaan mielestäni kuva vaihtuu turhan tiheään, se alkoi häiritä, kun muutaman kerran katselin ajatuksella läpi.

Tuomio

 8/10

 

 

 

English Version starts from here

Rylos- Road (music video)

Rylos

Mikko Heino- Vocals

Misca Muhli- Drums

Sami Turunen- Guitars

Riina Suikkanen- Bass

Hello everyone, this time I reviewed music video about the song ”Road” from band Rylos! This band comes from Finland and they are formed in 2013. They have released 4 full lenght albums and couple singles.

This song have produced by Anssi Kippo in Astia-studios.  

In the beginning of the song I noticed when drums starts this song those sounded so hollow because that all music starts so ”fullfilled” so fast after that. All those melodies with guitars and strong bass make that music so powerful so it kinda make those drums in beginning sound so shy and hollow.

Those slow melodies with guitar and lot of echo bring some mystical vibes for the song.

Their music reminds me littlebit about the bands like Suburban Tribe but with more soft sound and maybe there is something similar with Alice in Chains. But anyway they have that style they will stand out in crow if compare to other finnish bands.

Chorus part is damn great! Everything just works with that part. It have good melody it is easy to sing along and it fits perfectly between those other parts of the song. Maybe in some little moment I started to think that it sounds like singer needs to wait to spell some lyrics because music is kinda slow.

Guitar solo is good and it is really loyal for the style of the song.

Strong bass makes this more to easy listening stuff because it makes this sounds more soft.

End of the song was little shy I think. I waited some little kick to the face, but it was okay anyway.

About the music video, that picture of the video was high quality but when I watched that video couple times the angle of view changes too densely.

 

 

Sentence

8/10

 

homepage www.rylosplanet.fi

And

here is link for the music video. Rylos-Road music video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota vaan jos asiata 👀

Luetuimmat