Translate

sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Rebellix- Serpent`s Kiss (music video reaction)

 


Alkusanat

Bändin musiikki ei itselle ennen tätä ainakaan muistaakseni ole tuttua. Yhtyeen nimi on melko hyvä, se täytyy myöntää alkuun. Myös ainakin bändin laulaja näyttää ulkoisesti ihan staralta, mutta se nyt voi joskus myös hämätä saa nähdä miten tässä tapauksessa.

Ei muutakun videon kimppuun. Tein tästä yhdellä otolla myös Youtubeen arvosteluvideon, joka on tekstitetty englanniksi.

 

Serpent`s Kiss

Alkuun heti linkki Youtube videoon, jossa voi kuunnella millaisia mietteitä siellä kuulee. YOUTUBE

 


 

Biisissä tosiaan nuo muutama riffi olivat liian tutun kuuloisia ja mielestäni ne menevät liian läheltä noita mitä sanoinkin videolla. Soolot ovat myös jotenkin, että ei ne vakuuttanut. Ne siis osoittavat kyllä sen että kaverit osaavat soittaa ja varmasti monen silmissä ja korviinkin kuulostaa hienolta. Mutta itselle jotenkin se oli pelkkää sellaista tiluttelua, josta puuttui tunne kokonaan. Tuo biisissä esiintyvä pidempi melodinen kohta on kyllä hyvä kokonaisuutena ja paikoin biisissä on kyllä hienoja yksityiskohtia. Tämä biisi myös muodostuu useammasta tuollaisesta erillisestä osasta, mutta niiden sovittaminen mielestäni ontuu melko pahasti tässä.

Bändi varmasti pystyy parempaan suoritukseen sitä en epäile hetkeäkään, mutta tämä biisi oli mielestäni melko heikko esitys kokonaisuutta miettien ja punnitsemalla samalla mitä kaikkea nämä teknisesti pystyisivät soittamaan. Soundit olivat mielestäni ihan hyvät ja itse musiikkivideossa ei ollut mitään vikaa, mutta ei siinä myöskään ollut mitään uutta tai erikoistakaan. Arvosanassa eniten rokotin tuosta mielestäni melko liian suorasta kopioimisesta ja siitä kun tosiaan teknisesti heiltä taitoa löytyisi ja tämä jälki oli vähän lopulta ”juosten kustu” Biisin sovituksien kanssa jotenkin tätä kuunnellessa tulee tunne, että yhtyeellä on kova kiire kokoajan ja ainakin omaan korvaan se ei toimi.

 

Tuomio

 6/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota vaan jos asiata 👀

Luetuimmat